Hoe werkt het?

Hieronder vind je het antwoord op een aantal veel gestelde vragen. Heb jij een andere vraag? Misschien dat je jouw antwoord kunt vinden in onze algemene voorwaarden of anders kun je ons altijd mailen (info@spequal.nl) of bellen (0620169453).

Speeddaten

Wat is dat eigenlijk?

Dat is een leuke, ontspannen en effectieve manier om nieuwe mensen te leren kennen. Tijdens een speeddate ontmoet je vele verschillende mensen met allemaal hun eigen verhaal. In drie minuten kun jij erachter komen of je de persoon tegenover je leuk genoeg vindt om later nog eens af te spreken. Klikt het? Dan ligt er misschien wel een mooie toekomst voor jullie in het verschiet...

Inschrijfgeld

Wat krijg ik voor mijn geld?

Een speeddate kost € 30,-. Voor dat bedrag ontmoet je tot wel 25 nieuwe gezichten. Verder zijn een welkomstdrankje en een snack bij de prijs inbegrepen. Tot slot kijken wij wie van de deelnemers aan wie jij een berichtje hebt gestuurd ook aan jou een kadokaartje heeft/hebben geschreven. Wij zorgen ervoor dat die kaartjes zo snel mogelijk bij jou op de mat belanden.

Verlanglijstje

Wat is een verlanglijstje?

Op het verlanglijstje staan de namen van alle deelnemers geprint. Je kunt het lijstje gebruiken om aantekeningen te maken van de mannen/vrouwen die je tijdens het daten ontmoet om op die manier makkelijker te kunnen bepalen met wie je nog eens zou willen afspreken. Het verlanglijstje neem je aan het eind van de speeddate mee naar huis.

Kadokaartje

Wat is een kadokaartje?

Als je op basis van je verlanglijstje hebt besloten met welke deelnemers je nog eens zou willen afspreken, kun je hem/haar/hun een kadokaartje sturen. Je bepaalt zelf of je je telefoonnummer, je e-mailadres of allebei met de betreffende deelnemer wilt delen. De kadokaartjes stop je in de Spequal brievenbus. Als degene aan wie jij een kaartje stuurt ook voor jou een kadootje inlevert, dan worden de kaartjes door ons per post naar jullie doorgestuurd.

Kunnen anderen zien wat ik op mijn kadokaartjes schrijf?

Spequal beseft zich dat de persoonlijke boodschappen die op de kadokaartjes worden geschreven privé informatie bevatten en zal hier dan ook discreet mee omspringen. Alleen medewerkers van Spequal hebben toestemming de inhoud van de kadokaartjes te bekijken. Kadokaartjes die niet verstuurd worden, worden vernietigd.

Leeftijdscategorie

Ik val buiten de leeftijdscategorie, wat nu?

Door het aanbieden van speeddates voor deze verschillende leeftijdscategorieën hoopt Spequal een passend aanbod te bieden voor zoveel mogelijk mensen. Helaas is het niet mogelijk om aan een speeddate mee te doen als je buiten de leeftijdscategorie valt.

Annuleren

Kan ik mijn inschrijving annuleren?

Ja, tot vijf dagen voor aanvang van de speeddate kun je annuleren. Je krijgt 80% van je inschrijfgeld terug. De overige 20% worden door Spequal ingehouden als annuleringskosten. Annuleren doe je door een e-mail te sturen naar info@spequal.nl met daarin de volgende gegevens: 1) naam van de deelnemer 2) datum en het tijdstip van de speeddate waarvoor gereserveerd is 3) bankrekeningnummer waarmee de betaling is gedaan. Wil je korter dan vijf dagen van tevoren annuleren? Dan geven we helaas geen geld terug.

Kan het voorkomen dat de speeddate niet doorgaat?

Ja, als er te weinig inschrijvingen zijn zegt Spequal de speedate af. Als dit het geval is, krijg je uiterlijk 24 uur voor aanvang van de speeddate van ons bericht. Je kunt er zelf voor kiezen je reservering te verplaatsen naar een andere datum of je volledige inschrijfgeld terug te laten storten.

Reservelijst

Hoe werkt de reservelijst?

Als een speeddate vol is kun je je nog steeds inschrijven via het inschrijfformulier van het evenement. Je komt dan automatisch op onze reservelijst terecht. Je hoeft nog niet te betalen. Als er een plekje vrij komt zal Spequal je dat laten weten. Op dat moment kun je alsnog besluiten wel of niet deel te nemen. Als er geen plekje vrij komt, hoor je niets van ons.

Privacy

Komen mijn persoonlijke gegevens op straat te liggen?

Nee, alle persoonlijke gegevens die je aan Spequal verstrekt zullen nooit worden gedeeld met derde partijen tenzij je daar zelf uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Een uitzondering hierop is je voornaam, die worden afgedrukt op de verlanglijstjes die nodig zijn tijdens de speeddate.